Over ons

HAEN zorgkleding, onderdeel van BALLYCLARE B.V, is een merk dat al meer dan 100 jaar vertegenwoordigd is op de Nederlandse markt en sinds de jaren ’70 producent-leverancier van moderne kleding voor de zorgsector.

Naast de standaard voorraad collectie verzorgen wij al jaren, samen met onze dealers en industriële wasserijen, klantspecifieke oplossingen voor o.a. ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en andere zorginstellingen.

  

ECO FOR THE FUTURE:

Duurzame zorgkleding, wij dragen ons steentje bij!

ECO Workwear & Uniforms | Workwear & Protective Clothing | Ballyclare

BALLYCLARE is zich bewust van de noodzaak om zowel onze producten als onze werkprocessen te verduurzamen.

Wij vinden het belangrijk dat ook de nieuwe generatie een mooie toekomst tegemoet gaat.

Wij blijven continue op de hoogte van nieuwe innovatieve ontwikkelingen op het gebied van duurzame materialen en houden de logistieke bewegingen in de supply chain kort. Om deze reden werken wij daar waar mogelijk samen met partners in de keten die dezelfde drijfveren hebben.

 

BALLYCLARE wil snel doorschakelen naar een bredere duurzame collectie.

In de aankomende periode zullen wij onze standaard doeken van de huidige collectie, welke nog niet vervangen zijn door gerecycled polyster/katoen, gaan vervangen door kwaliteiten met duurzame eigenschappen.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld gerecycled polyester/katoen en/of Bio katoen en/of Tencel en verschillende combinatie mogelijkheden. 

 

Uiteraard altijd met Oeko-Tex standard 100.

 

download
Download
de brochures
product
Productie in eigen beheer

Productie in eigen beheer

Het gemak van één partij. Van het design van uw bedrijfskleding tot de productie ervan. En van magazijn tot aan verzending, Haen kleding heeft het hele productieproces in eigen beheer. Met altijd uw vaste aanspreekpunt in de organisatie.

Het productieproces van Haen kleding begint in Doetinchem, waar wij een eigen design, naai- en borduur atelier hebben. Hier werken ervaren designers, patronenmakers en naaisters mooie ideeën uit. Van samples tot complete kledingconcepten.

 

Met onze eigen productielocaties in Tunesië, Portugal en het Verre Oosten hebben wij het volledige productieproces in eigen beheer. Elke productielocatie beschikt over een eigen specialisatie en focus op de markt. Daarmee leveren wij u kleding met een goed design, comfortabele pasvorm, hoge kwaliteit en uitstekende maatvoering. Altijd in nauwe samenwerking met u als klant. Het productieproces is volledig transparant en het merk wil zich toeleggen op veilige en duurzame productie. Om dit te waarborgen is Haen kleding al jaren lid van de Fair Wear foundation.


Kopstaart proces. Fashion link!

Haen kleding heeft het hele productieproces in eigen beheer. Van het ontwerpen van de kledingmodellen en de productie tot de uiteindelijke commercie ervan. Dit maakt ons een typisch kopstaartbedrijf.

 

Bent u op zoek naar bedrijfskleding voor uw medewerkers of instelling? 

 

Haen kleding helpt u graag bij de keuze voor deze kleding. Voor projectmatige orders stellen wij een projectteam voor u samen met daarin een projectleider, een vertegenwoordiger, een designer, naaisters en een planner. In een eerste presentatie krijgt u een aantal ontwerpvoorstellen/designs te zien. Na uw goedkeuring worden er vervolgens patronen gemaakt en wordt de kleding uitgemonsterd in ons atelier. Dit geeft u een goede indruk van het gekozen ontwerp.

 

Nadat u de order aan ons heeft gegund nemen wij vervolgens met u de planning door. Op deze manier heeft u volledig en transparant inzicht in productie en leveringen. Op weg naar merkversterkende kleding voor uw organisatie.